PLAN DE FORMACIÓN NO CAMIÑO
Pechado
O Plan Director Estratéxico do Camiño de Santiago en Galicia contén, dentro do seu plan de accións prioritarias, o programa de “Profesionalización no Camiño”.
O obxetivo é a mellora do nivel de profesionalización do sector a través de cursos e xornadas enfocados á atención ao peregrino e a súa experiencia en Galicia.
O CSHG, a través da Escola de Turismo Itinerante, organiza un total de 25 xornadas no Camiño Francés e Camiño Fisterra – Muxía destinado a albergues públicos e privados e aloxamentos do camiño, así como a restaurantes.
Máis información: formacioncontinua@cshg.es ou 981 54 25 92
Programa
O programa de formación consta de 7 temáticas que se impartiran en 25 xornadas en Potomarín, Sarria, Melide, Santiago de Compsotela e Cee:
ABRIL/MAIO:
Xornadas para a acollida albergues e aloxamentos do Camiño:
1. Atención, Información e Servizo ao peregrino (maio)
2. Xestión do departamento de Recepción en aloxamentos do Camiño
Xornadas para a novas tecnoloxías albergues e aloxamentos do Camiño
3. A propina do peregrino nas redes sociais
4. Pon o teu albergue no mapa: Smart Camiño
OUTUBRO/NOVEMBRO
Xornadas para a posta en valor do Menú do Peregrino:
5. Atención ao Cliente nos restaurantes do Camiño
6. A importancia da Gastronomía na Cultura Xacobea e en Galicia
7. O menú do peregrino como potenciador de produtos autóctonos
Pode consultar datas, sedes e formulario de inscripción nos forularios adxuntos.